Ontmoet de deelgebieden van Nieuw Delft


Aangenaam, hier maakt u kennis met de deelgebieden die Nieuw Delft rijk is. Nieuwe stadse ontmoetingsplekken voor iedereen die wil reizen, winkelen, wonen, werken en ontspannen in het centrum van Delft. Nieuw Delft wordt gebouwd door Delftenaren zelf. Op deze stadslocatie pakken technische en creatieven de ruimte om mee te bouwen aan het Delft van de toekomst. Een plek waar ondernemerschap en vernieuwing leiden tot bijzondere woonvormen, nieuwe ondernemersvormen en nieuwe verbindingen onstaan in het hart van Delft.
 

Ontdek Nieuw Delft

Ondernemerschap, vernieuwing en wonen in het hart in Nieuw Delft

Bekijk de virtuele plankaart en ontdek Nieuw Delft.  

Coendersbuurt

Zelfbouw en wonen

De Coendersbuurt is een gezellige groene, autoluwe stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht. Je bepaalt zelf hoe je wilt wonen. Zelfbouw -individueel en in groepen- of met projectontwikkelaars.

Van Leeuwenhoekkwartier

Delft op zijn stedelijkst

Dit deelgebied met stedelijke mix is volop in ontwikkeling. Lees meer over wonen, werken, bedrijvigheid, horeca, cultuur, recreëren en ontmoeten in het jongste deel van Nieuw Delft.

Abtswoudse Hof

Wonen en werken in spé

Ondernemen aan huis? In Abtswoudse Hof wordt ruimte geboden om de woning te combineren met bijvoorbeeld een eigen praktijkruimte, studio, atelier of werkplaats.

Van Leeuwenhoekpark

Welkom in het groene hart

Een echt park van en voor de stad, waar van alles gebeurt. De fase Voorlopig Ontwerp voor het park is afgerond. Op naar het Definitief Ontwerp en de start van de aanleg van het park. 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten