X-Ray studentenwoningen - Abtswoudsehof

Studentenwoningen

Aan de Röntgenweg zijn 521 duurzame zelfstandige studentenkamers gebouwd. De gemeente Delft en DUWO, specialist in studentenhuisvesting, werkten samen om de studentenwoningen te realiseren en zo het tekort aan studentenkamers in Delft terug te dringen.

De zelfstandige kamers variëren in grootte van 17 tot 24 m2 en hebben een woon-/studeerkamer met een keuken en een aparte badkamer met wc. Alle woningen zijn betaalbaar en met huurtoeslag ook bereikbaar voor studenten jonger dan 23 jaar. Alle kamers zijn uitgerust met plug & play internet/tv en de modernste voorzieningen. Er zijn enkele gemeenschappelijke ruimten, een wasruimte, fietsenstalling, parkeerplaatsen en een groot centraal binnengebied.

Locatie in Delft: Het ligt in de zuid-west hoek van Nieuw Delft, aan de Röntgenweg en de Jupiterstraat, op loop- en fietsafstand van het centrum van Delft en het centraal station en dicht bij de TU-campus.

Programma:
521 zelfstandige studentenkamers
Gemeenschappelijke ruimten
Wasruimte
Fietsenstalling
Parkeerplaatsen
Centraal binnenplein

Fase: Gereed en in gebruik sinds april 2015.

Betrokken partijen: DUWO realiseerde het project in samenwerking met de gemeente Delft. Leeuwenkamp Architecten maakte het ontwerp, Smit’s Bouwbedrijf deed de ontwikkeling en de bouw.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten