Floris

Royale herenhuizen aan de Nieuwe Gracht in de Coendersbuurt

In de Coendersbuurt worden aan de Graaf Floriskade 9 royale herenhuizen gerealiseerd door Ballast Nedam Development. De herenhuizen in Floris hebben een eigen herkenbare gevel en variëren van 145 tot 160 m2. Alle huizen zijn individueel ontworpen en hebben een eigen uitstraling. Verschillen zijn er in de plattegronden, verdiepingshoogte, het ontwerp en materiaalgebruik van de gevels en de mogelijkheden voor een vide. Er is zelfs een woning met een levende groene gevel. Wonen in Floris is met recht uniek te noemen.

Ruim wonen
Met maar liefst vier woonlagen ligt royaal wonen binnen handbereik. Zo is er een ruime woonkeuken op de begane grond waar u uitgebreid kunt koken en tafelen met uitzicht op uw tuin. De gehele eerste verdieping is als woonkamer beschikbaar. Vanaf hier heeft u mooi zicht over de gracht en de dynamiek van de stad. De woningen hebben de mogelijkheid tot maar liefst vier slaapkamers en een dakterras.

Duurzaamheid en comfort
Wat ook zeker het melden waard is, is de duurzaamheid van de huizen die wordt aangeboden. Deze worden standaard gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. Door goede isolatie, ventilatie en vloerverwarming is deze aankoop helemaal van deze tijd. De woningen hebben een betere energieprestatie dan vereist conform wet- en regelgeving en wekken bij normaal gebruik zelf voldoende energie op voor verwarming van huis en warm tapwater. Verantwoordelijk richting de volgende generaties en op de korte termijn fijn vanwege het comfort. 

Meer informatie
Wilt u meer weten, kijk op de website: www.floris-delft.nl
 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten