PoortMeesters (veld 9)

Aan de oevers van Nieuw Delft

In deelgebied Abtswoudse Hof, tussen de Industriestraat en de Nieuwe gracht komt PoortMeesters. Een stoer, stads en stevig woongebouw met grote stadswoningen en luxe appartementen aan de ‘oevers’ van Nieuw Delft. PoortMeesters dankt haar naam aan de drie poorten die toegang bieden tot de groene en rustige binnentuin. Maar dat niet alleen. PoortMeesters is ook de poort van rust naar de levendigheid van het vernieuwde stadsgebied en de historische binnenstad van Delft. In PoortMeesters woon je karaktervol en onderscheidend. Hier is aandacht voor bijzondere architectuur, de openbare ruimte, kunst en design. Werk aan huis, laat een ouder inwonen of ontspannen gelijkvloers wonen in een royaal appartement. In PoortMeesters is het mogelijk. En omdat de auto’s –waaronder elektrische deelauto’s- uit het zicht zijn geparkeerd in de garage, heb is buiten alle ruimte in de privétuin en de groene collectieve binnentuin. Verder is deze nieuwbouw duurzaam anno 2019. Alle woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm. Geen gas, maar 'all electric'.

Programma
In het PoortMeesters komen in totaal 50 grote stadswoningen en 45 appartementen. De stadswoningen hebben 3 of 4 volledige woonlagen en zijn 150 m² tot wel 225 m² groot. Door de grootte en het ontwerp van de woningen is werken aan huis of volwassen kinderen weer in huis laten wonen mogelijk. De grote stadswoningen zijn er in vele varianten en kunnen worden uitgebreid op basis van individuele wensen. Alle eengezinswoningen hebben een privétuin op de eerste etage die in verbinding staat met de groene collectieve buitentuin. Ook worden in PoortMeesters zowel luxe appartementen tot 130 m²met uitzicht richting de historische binnenstad, maar ook een aantal compacte stadsappartementen van 60 tot 80 m² gerealiseerd. Alle appartementen hebben een balkon of terras en een berging op de begane grond.

Planning
PoortMeesters is een ontwikkeling van BPD Ontwikkeling en Ballast Nedam Development . Naar verwachting start de verkoop de woningen in het voorjaar van 2019. Als de verkoop goed verloopt start de aannemer in het tweede kwartaal van 2019 met de bouw.

Blijf op de hoogte
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over PoortMeesters? Bekijk alle informatie over het woongebouw en de woningtypes op www.poortmeesters.nl en meld je nu alvast aan als belangstellende! 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten